snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home 

 > Nieuws


Extra startdatum Kruger to Cape

24/01/2017

vrijwilligerswerk swaziland building_project.jpgVan het Krugerpark tot aan de parelwitte stranden van Mozambique, met Swaziland als thuisbasis. In een paar weken tijd maak je kennis met veel wildlife, cultuur, vrijwilligerswerk en strand. Op safari met nachtelijke gamesdrives en bushwalks in het Krugerpark, meehelpen bij het Neighbourhood Care project in Swaziland, een tocht door het prachtige Swaziland, snorkelen met walvishaaien in de Indische oceaan en uitrusten op de witte palmboomstranden van Mozambique. Klinkt goed! Deze combinatie van vrijwilligerswerk en safari laat het je allemaal meemaken.

Lees nieuwsitem >>

Nieuwe startdata Cowboycursus Australie

06/02/2017

leconfield australieAlles leren over het leven op een echte Australische farm? Boek dan deze het Ultimate OZ Cowboy-pakket of de Outback Ranch Course! Je leert er onder andere hoe je paard moet rijden, hoe je een kudde schapen of koeien bijeen drijft, hoe je tractor moet rijden, hoe je veilig werkt, hoe je hekken in elkaar zet en repareert, hoe je vroeg moet opstaan en de hele dag hard kunt werken....

De startdata van 2017 zijn bekend, wees er snel bij want deze cursussen zijn er populair!

Lees nieuwsitem >>

Australische gastgezinnen zoeken au pair vanaf april

06/02/2017

Van onze partnerorganisatie in Australië kregen we weer een e-mailtje met daarin een dringende vraag: of wij een oproep wilde doen aan alle au-pairs-to-be (jongens/meiden) om vooral in april naar Australië te komen om een half jaar au pair te worden bij een leuk gastgezin. Er zijn nog gastgezinnen die met smart op een au pair zitten te wachten!
 
We hebben een aantal profielen gekregen van families die graag een au pair vanaf april zouden willen hebben. Interesse? Mail dan vandaag nog met coordinator Manon: manon@activityinternational.nl  

Lees nieuwsitem >>

Buitenlandmogelijkheden vanaf 16 jaar!

13/02/2017

nieuw-zeeland springbank-high-schoolRegelmatig wordt ons gevraagd vanaf welke leeftijd je vrijwilligerswerk - of iets anders in het buitenland- kunt doen. Nou, dat kan al vanaf 16 jaar! Dat is goed nieuws voor alle schoolverlaters die vroeg vakantie hebben of nog geen zin hebben om aan een vervolgopelding te beginnen. We hebben een aantal projecten geselecteerd die geschikt zijn voor voor 16-jarigen (of ouder). Dat heeft te maken met de werkzaamheden, met de voorkennis en/of ervaring die je moet hebben voor sommige projecten of met de voorwaarden van onze partnerorganisaties in het buitenland. Voor alle 16- en 17- jarigen geldt dat er door de ouders/verzorgers een verklaring moet worden ingevuld (parental consent).

We hebben alle mogelijkheden die voor 16-jarigen (en ouder) geschikt zijn even voor je op een rijtje gezet. Er zit vast wel iets bij dat voldoet aan jouw dromen!

 

Lees nieuwsitem >>

High School bezoek uit Nieuw-Zeeland (3 maart)

16/02/2017

nieuw-zeeland avondale college bezoek claireBen jij toevallig geïnteresseerd om een tijdje naar een High School in Nieuw-Zeeland te gaan? En vind je dat best wel een beetje spannend omdat je niet weet waar je terecht komt en Nieuw-Zeeland best wel een heeeeel eind van huis is?

Goed nieuws voor jou: op 3 maart krijgen we bezoek van Claire Leon-Brown van het Avondale College. Zij is international coördinator van Avondale College. Met deze High School werken wij samen en wat een ontzettend leuke, veelzijdige en goed georganiseerde school is dit!  Als je het leuk vindt, dan kun je even langskomen (met of zonder je ouders) zodat je alvast kennis kunt maken met haar. Je kunt al je vragen stellen en een gevoel krijgen van hoe de school is en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Echt een aanrader als je al plannen hebt!

Lees nieuwsitem >>

We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord