snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home  > Nieuws
 > Met korting naar Latijns-Amerika

03/08/2017

Boek nu met korting!

We hebben goed nieuws voor jou, de hele maand augustus boek je een aantal reizen in Latijns-Amerika mét 100 Euro korting. De voorwaarde is dat de boeking in augustus gemaakt wordt en dat je vertrekdatum tussen 1 oktober 2017 en 30 november 2017 ligt. De korting geldt op onderstaande reizen:

Spaans + Vrijwilligerswerk Costa Rica

Begin met een Spaanse cursus en ga vervolgens aan de slag op één van de mooie projecten in Costa Rica. De keuze voor het project waar je wilt helpen maak je zelf. Zo zijn er prachtige projecten op gebied van natuurbehoud, zoals het werken met schilpadden. Werk je liever met mensen? Ga dan aan de slag op een kinderopvang of op één van de scholen. Voor meer info kijk je hier: Spaans en vrijwilligerswerk Costa Rica.


Spaans + Vrijwilligerswerk Ecuador

Je start met een taalcursus en daarna ga je aan de slag op één van de vrijwilligersprojecten. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Van helpen op een kinderopvang tot werken met dieren op de Galapagos eilanden. Jij kiest datgene dat bij jou past. Voor meer info kijk je hier: Spaans + vrijwilligerswerk Ecuador.

 

Discover Ecuador

Maak in 4- of 8 weken een rondreis door Ecuador. Je komt op de mooiste plekjes en je leert Spaans. Bij de 8-weekse optie sluit je af met vrijwilligerswerk. Perfect voor wie van afwisseling en avontuur houdt. Voor meer info kijk je hier: Discover Ecuador.

 

Kortingscode

Gebruik kortingscode 'op reis met korting'. Deze vul je in in het veld 'opmerkingen' op het boekingsformulier.

We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord