snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home  > Nieuws
 > Kick Start your journey!

09/05/2017

Stel: je wilt heel graag naar het buitenland om daar de cultuur en de bevolking te leren kennen. Of om een taal te leren. Of om misschien de lokale bevolking mee te helpen. Of om rond te reizen en om gewoon de tijd van je leven te hebben. Waar te beginnen? Nou, gewoon hier!

Onze Kick Start programma's zijn perfecte reizen om in een korte periode en op een avontuurlijke én bijzondere manier een land goed te leren kennen. Je kunt deze reis gebruiken als begin van bijvoorbeeld een rondreis door Azië, Afrika of Latijns-Amerika óf voor een korter vakantie van een paar weken. Zie maar, het maakt ons niet uit. Het is uiteindelijk jouw droom die uit moet komen. En wij helpen je daar graag bij.  

 

cuba   costa rica papegaai   marktkraam ecuador
Kick Start Cuba Kick Start Costa Rica Kick Start Ecuador

Spaans leren in de hoofdstad Havana, ontdekken van de omgeving en vrijwilligerswerk op twee locaties. Vamos a Cuba! 

  Leren surfen, meehelpen met het beschermen van schildpadden, de Spaanse taal leren en ook nog is het land ontdekken.   Spaans leren tijdens een 4 weekse rondreis De reis is erg afwisselend en je zult een ware onderdompeling in de cultuur van Ecuador beleven.

 

       
fotowedstrijd peru chili bolivia sarah medendorp 4   ultimate_thailand_boottocht_kohpangan   bosweblog
Kick Start Peru Kick Start Thailand Kick Start Bali
Spaans leren, excursies, salsa leren dansen, jungletocht, kookles... Hoeveel Peru kun je aan in 4 weken?!   Begin je Azië avontuur met de Kick Start Thailand reis. Een superleuke combi van cultuur, fun, zon, zee, strand en leuke excursies!   Kennismaken met de Balinese cultuur, excursies en als vrijwilliger aan de slag op een school. Cultuur, vrijwilligerswerk en avontuur!
         
hutjes   capte to addo cape agulhas    australie ultimate oz boottour groep sydney
Kick Start (zuidelijk) Afrika   Kick Start Kaapstad    Kick Start Australia
Van Zuid-Afrika tot aan Mozambique, met Swaziland als thuisbasis. Rondreis, safari en vrijwilligerswerk. Een topper!   Vrijwilligerswerk met een rondreis waar je alle highlights van Kaapstad en de Garden Route gaat zien en beleven. Leuke combi!   Een betere start Down Under kun je je niet wensen: een week lang on tour en te gekke dingen doen in en rond Sydney.

 

meer informatie

 

We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord